Karta som med röd fyrkant ramar in Vårdkasen, Vita, Dina, Härnösand, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Uppdatering av ärendet med knivskuren man från igår kväll

Vårdkasen, Vita, Dina, Härnösand, Västernorrlands län

Den skadade mannen kunde under gårdagskvällen lämna sjukhuset. Han har vid förhör uppger att han dragits in i en bil och körts till ett område utanför centrala Härnösand. Han har under dagen pekat ut ett område vid Vårdkasen som en av brottsplatserna.

Den utpekade platsen Vårdkasen har under dagen varit avspärrad och undersökts av kriminaltekniker och polishund. Vi kommenterar inte eventuella fynd.

Vi har under dagen också hållit ett antal förhör. Utredningen fortsätter under morgondagen. Det är inte känt om händelsen har någon koppling till tidigare misshandlar/bråk i Härnösand.

Det finns ingen misstänkt i ärendet.

Vi vill ha hjälp med iakttagelser från området i centrum vid fd Sportia varifrån mannen säger sig ha blivit bortförd med våld i en mindre vit bil av äldre modell. Vi söker också iakttagelser av den vita bilen och personer i området Vårdkasen. Tidsspannet är mellan kl 17:30 - 19:00 igår tisdag. Ring in dina iakttagelser till polisen på tfn 114 14.

 

 

Polisen Västernorrland

Mest läst av andra