Karta som med röd fyrkant ramar in Söråker, Klöstre, Katt, Husum, Midlanda, Uggla, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning dag Västernorrland, ett urval av händelser under förmiddagen.

Söråker, Klöstre, Katt, Husum, Midlanda, Uggla, Västernorrland, Västernorrlands län

Kl 09:00-13:00

Kl 09:02 Söråker, Timrå

Samtal till polisen angående en utbränd bil. Bilen verkar ha stått på platsen en längre tid.

Polis till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Kl 09:28 Klöstre, Ånge

Samtal till polisen angående en påkörd katt. Katten uppges vara skadad och lider. Oklart vem ägaren är. Katten saknar halsband och chip.

Katten avlivas.

Kl 10:01 Timrå

Samtal till polisen angående ungdomar som uppges vara drogpåverkade. Polis till platsen och ungdomarna kontrolleras. En tonåring misstänks nu för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Kl 10:19 Husum, Örnsköldsvik

Larm angående en arbetsplatsolycka. En kort stund senare meddelas att ingen ambulans behövs och att det snarare handlar om en olyckshändelse. En person ska ha klämt fingret i en dörr. Polis rycker inte ut.

Kl 10:35 E4 Midlanda, Timrå

En chaufför hör av sig till polisen. Han hade under morgonen kört på en uggla och lagt den i en påse för att överlämna den till polis. I nuläget oklart vilken sorts uggla det rör sig om, ifall den ingår i "Statens vilt".

 

 

 

 

 

 

 

 

Polisen Västernorrland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra