Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning dag Sammanfattning för dagen i Västernorrland

Västernorrland, Västernorrland län, Västernorrlands län

Västernorrland, Kl 08:39

Lugnt i hela området, inget att rapportera.

Trafikolycka, Örnsköldsvik, Kl 09:35

Polis och räddningstjänst larmas till rondellplan i Örnsköldsvik med anledning av en trafikolycka. Initiala uppgifter är att det ska vara tre fordon inblandade, varav en lastbil. Oklart skadeläge.

Uppdatering Kl 12:06

Klockan 11:25 lämnar polispatrull platsen. Då har bärgare varit på platsen och bärgatr inblandade fordon. Ingen uppges vara skadad. Polis skriver en anmälan, ingen misstanke om brott.

Ringa stöld, Sundsvall, Kl 11:32

Väktare ringer då de stoppat en kvinna i en klädbutik i centrala Sundsvall. Kvinnan är i 30-års åldern. Polispatrull har hållt förhör med misstänkt och vittne på platsen. Polispatrullen har även tagit upp en anmälan om ringa stöld.

Rattfylleri, Sundsvall, Kl 12:57

Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil vid Birsta i Sundsvall. Föraren, en man i 70-års åldern, misstänks för rattfylleri och tas med för provtagning. Föraren blåste 0,7 promille i bevisinstrumentet. Polispatrull skriver en anmälan, förhör samt körkortsomhändertagande.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra