Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Sollefteå, Kramfors, Ullånger, Sundsvall, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning eftermiddag Sammanfattning

Härnösand, Sollefteå, Kramfors, Ullånger, Sundsvall, Västernorrland, Västernorrlands län

14:48 Härnösand Skadegörelse. En med två stycken personer har forcerat en bom och gett sig tillträde till ett skyddsobjet som tillhör försvarmakten. Männen frihetsberövas av skyddsvakter. Patrull skriver anmälan skadegörelse samt tillträdesförbud.

15:21 Sollefteå Polisen får kännedom om en besinsmitning, Polisen upprättar en anmälan om stöld av drivmedel.

15:34 Kramfors En bil blir tillgripen genom att okända personer medels våld kommer över bilnycklarna, förare av aktuellt fordon är inblandad i en olycka och krockar med ett hus. I samband med krocken blir en pojke skadad han förs med ambulans till sjukhus. Två stycken lämnar platsen.

Anmälan misshandel, skadegörelse upprättas, biltillgrepp, trafikolycka.

UPPDATERING/RÄTTELSE KRAMFORS 15:34

 Ingen bil vart tillgripen i detta ärende. En person har lämnat platsen efter att det blivit bråk på platsen efter en lägenhetsvisning. Person har lämnat platsen i sin egen bil och sedan krockat och i sammband med detta så har en pojke skadats. 

Polispatrull vart beordrade till platsen och tog upp anmälan om misshandel samt skadegörelse. Patrullen skriver också en anmälan om trafikolycka. 

 Gällande skador hänvisar vi till sjukvården.

15:35 Ullånger Polisen får kännedom om en bensin smitning, Polisen upprättar en anmälan om stöld av drivmedel.

16.12 Sollefteå Polisen får kännedom om en stöld av matvaror, Polisen upprättar en anmälan om stöld.

18.43 Sundsvall, Trafikolycka 3 fordon. föraren av det fordon som orsakade olyckan är uppenbart påverkad av alkohol. I bilen förvarades även vapen som omhändertas av polisen.  

 

Polisen Västernorrland

Mest läst av andra