Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Sundsbruk, Örnsköldsviks Kommun, Härnösand, Gådeåstaden, Skönsberg, Modovägen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sundsvall, Sundsbruk, Örnsköldsviks Kommun, Härnösand, Gådeåstaden, Skönsberg, Modovägen, Västernorrland län, Västernorrlands län

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:27 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Larm inkommer om en trafikolycka på E4 strax norr om Örnsköldsvik. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en sidokrock med två bilar inblandade. Patrullen upprättar anmälan gällande trafikolycka för vidare utredning.

23:27 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull kontrollerar en bilist i Sundsbruk. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

00:11 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress på en mindre ort i Örnsköldsviks kommun med anledning av ett bråk. Två män har bråkat. Patrullen upprättar anmälan, samt motanmälan gällande misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon behövt uppsöka vård.

00:42 Rattfylleri, Härnösand
En patrull stoppar en bilist i Gådeåstaden. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

05:37 Trafikolycka, Sundsvall
Larm inkommer om en singelolycka på E4 i södergående riktning i Skönsberg. Enligt initiala uppgifter har en bilist touchat mitträcket. Patrullen upprättar en anmälan gällande trafikolycka.

07:02 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Samtal inkommer om en bilist som kört över en refug och skadat backspegeln på en annan bil på Modovägen. En patrull anträffar bilen cirka 200 meter därifrån. Patrullen upprättar anmälan, oklar rubricering i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra