Karta som med röd fyrkant ramar in Skönsberg, Sundsvall, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällens och nattens händelser

Skönsberg, Sundsvall, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län

18.22 Drograttfylleri olovligkörning mm, Skönsberg Sundsvall

Efter ett trafikstopp är en person misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning. Föraren och en passagerare togs med till sjukhuset i Sundsvall för provtagning. Mannen som är i 40 års åldern var även efterlyst och är förd till arresten i Sundsvall. En kvinnlig passagerare i 25 års åldern hade avvikit från behandlingshem och överlämnades till vården. Ytterligare en passagerare i bilen, en man i 30 års åldern är misstänkt för brott mot knivlagen och stöld, då mannen bar på stöldgods.

18:51 Brand i byggnad, centrala Härnösand.

Polis och räddningstjänst kallades till brand i byggnad i centrala Härnösand. Initiala uppgifter var att det var en gardin i en lägenhet som brann. Patrullerna som skickades till platsen samverkade med räddningstjänsten samt förberedde en uppsamlingsplats vid eventuell evakuering av huset. Räddningstjänsten fick kontroll på branden som inte spred sig från gardinen och kunde sedan vädra ut röken. Patrullen skrev anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

Mest läst av andra