Karta som med röd fyrkant ramar in Timrå, Hussjö, Sundsvall, Bergsåker, Kramfors, Docksta, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Timrå, Hussjö, Sundsvall, Bergsåker, Kramfors, Docksta, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med få händelser i länet. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:25 Trafikolycka Timrå. Singelolycka i norrgående riktning på E4 vid Hussjö. Inga personskador. Det har varit stopp i norrgående körfält. Bilen är bärgad från platsen. Polis har varit på plats. Föraren är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

03:18 Brand Sundsvall. Gammal bil som brunnit i Bergsåker, branden har även spridit sig till ett garage. Polis har varit på plats. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer att upprättas.

06:21 Brand Kramfors. Lastbil som börjat brinna under färd på E4 vid Docksta. Alla ute ur bilen. Polis är på plats. Ingen uppgift om några personskador.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Uppdatering 09:11 angående lastbilsbranden.

Lastbilen bärgad från platsen. Släpet bortdraget av annan lastbil. Trafiken flyter nu på i båda riktningarna igen.

Mest läst av andra