Karta som med röd fyrkant ramar in Timrå, Ånge, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Timrå, Ånge, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

Åtta personer har omhändertagits för fylleri och sex personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, två förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:59 Trafikolycka Timrå. Singelolycka där bil kört i diket. Två personer inblandade, båda är förda till sjukhus. Frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Föraren är misstänkt för rattfylleri.

23:59 Misshandel Ånge. Man som ska ha misshandlat annan man i en bostad. Den misshandlade är förd till sjukhus med ambulans, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården. Polis har varit på plats och hållit förhör med inblandade parter. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

02:34 Rattfylleri Örnsköldsvik. Polis stoppar och kontrollerar en bil utanför Örnsköldsvik. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument, han får följa med för provtagning och förhör. Kontroll i bevisinstrument visar grovt rattfylleri. Bilnycklarna och körkortet har omhändertagits.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten, ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra