Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Timrå Kommun, Älandsbro, Bergsåker, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Sundsvall, Timrå Kommun, Älandsbro, Bergsåker, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och sex personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två bilister, en i Sundsvall och en i Timrå kommun, har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:03 Rattfylleri, Härnösand
En patrull stoppar en bilist i Älandsbro. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

00:19 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Bergsåker med anledning av en misshandel. En pojke i övre tonåren uppger att han blivit misshandlad av flera personer. De misstänkta personerna uppges ha lämnat platsen i en bil. Polis sökte i området, men utan resultat. En anmälan gällande misshandel upprättades. Pojken behövde inte uppsöka vård.

01:31 Brand, Sundsvall
SOS får samtal om brand i en återvinningscontainer vid en parkering intill sjukhuset. Patrullen upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.

03:31 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en hamburgerrestaurang i centrala Sundsvall där en person blivit misshandlad. När polis kommer dit vill ingen person medverka. Patrullen upprättar anmälan om misshandel och medtar en man för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Mest läst av andra