Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällens händelser

Sundsvall, Södermalm, Skönsberg, Kvissleby, Västernorrland län, Västernorrlands län

Sundsvall 22.05

En kvinna i fyrtioårsåldern anmäler att hon blivit misshandlad . En man i 35-årsåldern tas in till förhör. Efter förhör blev mannen  anhållen som misstänkt för misshandel. Skadorna på kvinnan ska vara lindriga.

Inga mer uppgifter finns från RLC.

Sundsvall, Södermalm 00.45

En man i trettioårsåldern försökte fly från polisen genom att ej stanna sin bil på polisens uppmaning. När han stannat  försökte han  springa ifrån  polispatrullen, genom ett skogsområde. Mannen  misslyckades . Kanske var det skället från polishunden som fick mannen att ge upp.

När mannen kontrollerades blåste han positivt i alkometern och är nu misstänkt för rattfylleri. 

Uppdatering av kommunikatör Åsa Mjörndal:

04:54 Rattfylleri, Sundsvall: Polisen stoppar och kontrollerar en lastbil i Skönsberg. Föraren, en man i 55-årsåldern, misstänks vara berusad och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han får följa med för provtagning och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

04:57 Inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till Kvissleby med anledning av ett misstänkt inbrott i ett garage. Okänd gärningsperson/personer har brutit upp dörrarna. Bland annat en bil och en dator saknas. Polisen säkrar vissa spår på platsen. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/mars/27/27-mars-0343-sammanfattning-kvall-och-natt-vasternorrland-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra