Sammanfattning kväll och natt ett urval från Västernorrlands natten

Haga, Sundsvall, Inre Hamnen, Birsta, Ljustavägen, Västernorrland län, Västernorrlands län

23 .50 Polisen gör stopp och kontroll av ett fordon vid Shellmacken , Haga, Sundsvall

Vid kontroll uppstår misstanke om att föraren är påverkad av droger. Det visar sig också att föraren en man i 45 års åldern saknar körkort. Han misstänks nu för drograttfylleri samt grov olovlig körning.  Polisen tog tillfälligt hand om bilens nycklar för att förhindra fortsatt körning.

------------------------------------------------------------------------

 Vid midnatt ser en person i Sundsvall  något som flyter i vattnet vid Inre hamnen. Det ser ut som en kropp. Polis och räddningstjänst  larmas och räddningstjänsten kan med båt fånga "kroppen" som lyckligtvis visar sig vara en docka. Slutet gott och Inre hamnen har nu fått en "torrdocka"

01.50   E4 i höjd med Birsta

En bil vägrar stanna och  försöker fly från en  polisbil. Efter ett kortare förföljande kör den flyende bilen ner i diket efter Ljustavägen.  Ingen person skadades men en lyktstolpe  rammades. Föraren, en man i 30 års åldern.  misstänks för rattfylleri/drograttfylleri , en passagerare medtogs  till polisstationen  för kroppsbesiktning då passageraren också misstänks vara narkotikapåverkad. 

Uppdatering klockan 07:30 av Maria Linné, RLC-kommunikatör:

04:15 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en singelolycka på E4 vid Birsta, Sundsvall. En personbil har kört av vägen. Föraren, en man, förs till sjukhus med ambulans. Polisen har hört föraren, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Troligen var halka bidragande orsak till olyckan. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/november/22/22-november-0320-sammanfattning-kvall-och-natt-vasternorrland-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra