Karta som med röd fyrkant ramar in Kramfors, Sollefteå, Örbäck, Örnsköldsvik, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av kvällens och nattens händelser.

Kramfors, Sollefteå, Örbäck, Örnsköldsvik, Sundsvall, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:34 Rattfylleri Kramfors.

Man som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han får följa med för provtagning och förhör. Mannen har även återkallat körkort. Han är i nuläget misstänkt för rattfylleri och olovlig körning.

23:26 Trafikolycka vilt Sollefteå

Älgolycka på väg 87 strax söder om Örbäck. Ambulans på tjänsteuppdrag som kolliderar med älg. Oklart om det varit personskador. Ambulansen bärgas, ny ambulans tillkallas. Älgen avliden, eftersöksjägare utkallad. Anmälan arbetsplatsolycka upprättas.

00:35 Trafikolycka Kramfors

Fyrhjulingsolycka i mindre samhälle utanför Kramfors. Föraren omhändertagen av ambulanspersonal och förd till sjukhus för vård. Fordonet taget i beslag för teknisk undersökning.

00:51 Misshandel Örnsköldsvik

Fest med hög berusningsgrad där en man ska ha misshandlat en annan man. Polis har varit på plats och kommer att upprätta en anmälan och motanmälan om misshandel. En av männen omhändertagen av ambulanspersonal, oklart ifall han behövt uppsöka sjukhus.

02:19 Misshandel Sollefteå

Person som misshandlats utomhus i centrala Sollefteå. Oklart om gärningsmannen är kvar på platsen. Personen omhändertagen av ambulanspersonal och förd till sjukhus. Polis har varit på plats och hållit förhör och upprättat en anmälan om misshandel.

03:20 Misshandel Örnsköldsvik

Man som ska ha misshandlat en kvinna som han har en relation till i en bostad i Örnsköldsvik. Polis har varit på plats och hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om misshandel och ofredande.

05:31 Skadegörelse Sundsvall

Under tiden som en lägenhetsinnehavare rastar sin hund ska två okända killar ha varit inne i hans lägenhet och slagit sönder hans tv och datorskärm. En kompis ska ha blivit vittne till detta. Patrull har varit på plats och hållit förhör och upprättat en anmälan.

Åtta fall av fylleri under kvällen och natten.

Mest läst av andra