Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser.

Örnsköldsvik, Västernorrland, Västernorrlands län

14:04 Misshandel, olaga hot samt brott mot knivlagen, Kramfors

Polisen fick larm om att en man född -90 bråkade på en pizzeria i Kramfors. Mannen hade bråkat med en annan gäst på pizzerian, personalen gick emellan och kastade ut mannen. Efter ett tag kom mannen tillbaka och då hade han en kniv i handen. Mannen gjorde ingen form av utfall med kniven och lämnade sedan i rikning mot centrum. Då mannen var känd av målsägande utfärdade jourhavande förundersökningsledare hämtning till förhör på mannen. Patrullen som hade varit på plats på pizzerian påträffade mannen i centrala Kramfors. Mannen fick följa med till polisstationen där förhör hölls med honom. Patrullen tog knivar i beslag och mannen är misstänkt för missahndel, olaga hot och brott mot kniv lagen. Mannen är försatt på fri fot efter förhöret.

17:45 Stöld i butik, Hemköp Örnsköldsvik

Väktare larmade polisen gällande att en kvinna född -61 tagit öl från Hemköp utan att betala för sig. Patrullen lämnade med en anmälan och förhör.

 

 

Polisen Västernorrland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra