Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Birsta, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser

Sundsvall, Birsta, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

Sundsvall Birsta  23.40

Larm om att flera personer slåss utanför MC Donalds.  Ett flertal polispatruller åker till platsen och tvingas avvisa flera personer från platsen. En person förs till sjukhus med ambulans med vad som ska vara mindre blessyrer. Två  anmälningar  misshandel skrivs av polis på plats.

Örnsköldsvik  21 tiden

Larm från busschaufför om bråk på bussen.  En ung passagerare (15 års åldern)  misstänks för våld mot busschauffören som efter visst tumult lyckades övermanna den unge och hålla fast honom till polis kom till plasten.

Polisen höll förhör på plats. Sedan togs den misstänkte unge mannen med till polisstationen för kroppsbesiktning och förhör.  Han misstänks för Våld och hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra