Karta som med röd fyrkant ramar in Haga, Vivsta, Norrmalm, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser.

Haga, Vivsta, Norrmalm, Västernorrland län, Västernorrlands län

15:52 Narkotikabrott - Haga, Sundsvall
En polispatrull stoppade en personbil. Två passagerare, män i 20-årsåldern, misstänktes för ringa narkotikabrott innehav. Polisanmälan upprättades av patrullen.

16:14 Bråk - Vivsta, Timrå
En tågvärd ringde till polisens regionledningscentral på grund av att en man, i 50-årsåldern, stökade och bråkade på tåget. En polispatrull beordrades till platsen och mannen omhändertogs och fick följa med till polisstationen.

17:29 Rattfylleri - Norrmalm, Sundsvall
En polispatrull stoppade en personbil och föraren misstänktes för drograttfylleri. Föraren, en man i 25-årsåldern, fick följa med till polisstationen för provtagning. Mannens körkort omhändertogs och en polisanmälan upprättades.

18:45 Rattfylleri - Örnsköldsvik
En polispatrull skulle stoppa en personbil men den stannade inte. Det blev ett förföljande och en till polispatrull anslöt. Efter ca 15 min fick de stopp på bilen genom prejning. Inga personskador. Föraren, en man i 60-årsåldern, fick följa med till polisstationen för provtagning. Mannens bil beslagtogs enligt TLB 7§, lagen om straff för vissa trafikbrott.

Mest läst av andra