Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Svartvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Sammanfattning av kvällens och nattens händelser i länet

Sundsvall, Svartvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

Kl 16:40 - Rattfylleri, Sundsvall --> Svartvik

Polis larmas av flera inringare om en bil som vinglar och kör in i stolpar m.m. Polispatrull kommer ifatt i Svartvik och stoppar fordonet. Mannen som framförde fordonet är i 55 års åldern och känd av polis sedan tidigare.

Mannen som även misstänks för grov olovlig körning medtas för kroppsbesiktning och förhör.

Kl 19:26 - narkotikabrott, Trädgårdsgatan, Sundsvall

Polispatrull träffar på en ung man på 16 år, den unga mannen uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan och får följa med patrull för provtagning och förhör.

Kl 21:00 - Brand, Nackstavägen, Sundsvall

Polis tillsammans med räddningstjänst larmas till Nackstavägen 21 i Sundsvall med anledning av en brand, okända gärningspersoner har tänt eld på föremål i soprummet. Räddningstjänst släcker branden och polis skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

Kl 00:09 - Misshandel, E-street, Sundsvall

Polis larmas till E-street med anledning av att en ordningsvakt gripit en man i 35 års åldern som misshandlat en annan person. Patrull åker till platsen och tar över gripandet samt tar uppgifter för anmälan samt håller förhör. Ingen information om att målsägaren fått några skador finns att ge.

Kl 00:45 - Förgripelse mot tjänsteman, Polisen Kramfors

Polispatrull skriver anmälan mot en man i 20 års åldern som när han blev omhändetagen, spottade en polisman i ansiktet. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra