Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser.

Västernorrland län, Västernorrlands län

15:28 Trafikolycka, Docksta.

Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till en trafikolycka mellan personbil och husbil på E4:an strax söder om Docksta. Personbilen hade av oklar anledning kört in i sidan på husbilen. Ingen person ska vara skadad, och patrullen lämnade med anmälan trafik, och förhör. Ingen av förarna var onyktra.

16:25 Rattfylleri, centrala Sollefteå

Efter ett rutinstopp är en man i 60 års åldern misstänkt för rattfylleri då mannen blåst positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen som även är misstänkt för olovligkörning fördes till polisstationen för provtagning. Bilen som mannen körde togs i beslag. Efter provtagning och förhör frigavs mannen.

17:02 Drograttfylleri, E4:an Bjästa

Efter ett rutinstopp på E4:an i höjd med Bjästa är en man född -95 misstänkt för drograttfylleri, i bilen hittades även misstänkt narkotika. Mannen som saknar körkort togs med till polisstationen för provtagning, och den misstänkta narkotikan togs i beslag. Patrullen skrev anmälan gällande drograttfylleri, narkotikabrott innehav och eget bruk, samt olovlig körning. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

Mest läst av andra