Karta som med röd fyrkant ramar in Granloholm, Sundsvall, Köpmangatan, Härnösand, Systembolaget, Örnsköldsvik, Bergsgatan, Esplanaden, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Granloholm, Sundsvall, Köpmangatan, Härnösand, Systembolaget, Örnsköldsvik, Bergsgatan, Esplanaden, Västernorrland, Västernorrlands län

22:28 Misshandel, Granloholm Sundsvall

En kvinna född -67 har blivit slagen på munnen och puttad nerför en trapp av en kvinna född -70. Polis och ambulans kallades till platsen. Den misshandlade kvinnan ville inte följa med i ambulansen och patrullen tog upp anmälan misshandel och förhör. Ingen person är gripen.

22:35 Bråk, Köpmangatan Härnösand

Polisen fick larm om att 15-20 ungdomar bråkade bakom systembolaget Köpmangatan i Härnösand. två patruller skickades och när dom kom på plats sprang det ett flertal ungdomar i ca 15 års åldern från platsen. En av patrullerna hittade ett järnrör i närheten av platsen som förverkades. Ingen misshandel har pågått utan det har varit ett verbalt bråk som pågick. Patrullerna stannade kvar på platsen och pratade med ungdomar för att förebygga ytterligare incidenter.

22:54 Misstänkt rattfylleri, Max Örnsköldsvik

En man född -98 är misstänkt för rattfylleri efter att patrull kontrollerat honom vid Max i Örnsköldsvik. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. efter provtagingen frigavs mannen. I bilen satt en även en minderårig kille som vårdnadshavare fick hämta.

00:19 Trafikolycka, Bergsgatan/Esplanaden Sundsvall.

Polis och två ambulanser kallades till Bergsgatan gällande trafikolycka i korsningen Bergsgatan/Esplanaden i Sundsvall. Det var två taxibilar som krockade. Då ena taxin skulle svänga ner på Esplanaden körde den i sidan på den andra taxibilen som körde västerut på Bergsgatan. Patrullen lämnade med anmälan trafikbrott och förhör. Ingen person har behövt åka med ambulans.  

 

 

 

 

Polisen Västernorrland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra