Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Räbbmogatan, Hållplatsen, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sundsvall, Räbbmogatan, Hållplatsen, Västernorrland, Västernorrlands län

21:54 Rån, Alnö Sundsvall

En kvinna 75-80 års åldern har blivit rånad på sin handväska av två okända gärningmän. Detta skedde i anslutning till hållplats Räbbmogatan på Alnö i Sundsvall. Gärningsmännen är en man och en kvinna i 15-25 års åldern. Gärningsmännen har kommit med buss till busshållplats Räbbmogatan vid 21:40 tiden. En större polisinsats med flertalet patruller och hundpatrull kallades till platsen. Patruller har tagit upp anmälan, spårat med hund och kontrollerat personer i närheten. Ingen är gripen i nuläget.

Detta är den information som lämnas av polisen nu och den kommer att uppdateras senare. Just nu pågår omfattande utredningsarbete. Ring 114 14 gällande iakttagelser.

Polisen vill komma i kontakt med personer som kan observerat dessa gärningsmän på bussen och/eller när de steg av på hållplatsen Räbbmogatan ca klockan 21:40.

Polisen Västernorrland

Mest läst av andra