Karta som med röd fyrkant ramar in Erikslund, Frånö, Långgatan, Storgatan, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt sammanfattning av nattens händelser

Erikslund, Frånö, Långgatan, Storgatan, Västernorrland, Västernorrlands län

Kl 21:34 - misshandel / våld i nära relation, Erikslund, Ånge

En kvinna ringer in till polisen och berättar att hon blivit misshandlad av sin make. Patrull åker till adressen, tar upp en anmälan samt håller förhör. Efter förhör grips mannen misstänkt för misshandel.

De båda inblandade är i 60 års åldern.

Kl 23:21 - Drog rattfylleri, Frånö, Kramfors

Patrull stoppar en personbil där föraren misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen som framförde fordonet är i 45 års åldern. Han misstänks för drograttfylleri. Även fordonet som den misstänkte färdades i tas i beslag enligt trafikbrottslagen 7§.

Kl 00:00 - Olovlig körning, Långgatan, Sollefteå

Polispatrull stoppar en personbil, förare som är en man i 20 års åldern misstänks för olovlig körning.

Kl 00:01 - rattfylleri, centrala Örnsköldsvik

Polis larmas om en bil som kör i mötande körfält, efter att den utlarmade bilen kört förbi polisstationen och idare till Storgatan så stoppas bilen av polispatrull.

Den misstänkte föraren är en kvinna född -60, hon har 0,4 promille alkohol i blodet, hon misstänks för grovt rattfylleri då körningen varit så pass vårdslös, hon misstänks även för grov olovlig körning.

I bilen sitter även bilägaren, bilägaren som är en man född -66 misstänks för medhjälp till rattfylleri samt tillåtande av olovlig körning.

Kl 01:53 - Grovt rattfylleri, Kyrkviksvägen, Kramfors

Polispatrull stoppar en personbil, föraren blåser positivt i sållningsinstrument och får följa med patrull till station för provtagning.

Föraren som är man född -98 misstänks för grovt rattfylleri då han hade 1,42 promille. Körkortet omhändertas.

 

 

Polisen Västernorrland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra