Karta som med röd fyrkant ramar in E Street, Sundsvall, Örnsköldsvik, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

E Street, Sundsvall, Örnsköldsvik, Västernorrland, Västernorrlands län

22:18 Narkotikabrott E-Street, Sundsvall

En man i 20 års åldern som omhändertogs enligt LOB på E-Street i Sundsvall vart även misstänkt för narkotikabrott innehav. Detta efter att patrullen hittat misstänkt narkotika på mannen vid skyddsvisitation

22:55 Trafikbrott, centrala Örnsköldsvik

Vid en trafikkontroll var det en bil som vände från platsen och polisen följde efter bilen en kortare sträcka. Föraren en man i 20 års åldern misstänks för fordonsrelaterade trafikbrott.

00:46 Narkotikabrott Dalton Saloon, Sundsvall

Två män i 25-30 års åldern omhändertogs för narkotikabrott eget bruk från Dalton Saloon. De bägge fördes till polisstationen för provtagning. De bägge männen frigavs efter provtagning och förhör.

03:46 Misshandel, centrala Sundsvall

Polisen fick larm om pågående misshandel i centrala Sundsvall. Inledningsvis skulle det vara 10-15 personer som slogs med varandra. Då patruller kom på plats var det lugnt. Patrullerna stannade på platsen tills personerna som fanns där hade skingrat sig, och de lämnade med anmälan gällande misshandel.

 

 

 

 

 

Polisen Västernorrland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra