Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Västernorrland, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Västernorrland, Västernorrlands län

22:01 Försvunnen person, Örnsköldsvik.

En ung man i 17 års åldern anmäldes försvunnen i Örnsköldsvik av sina anhöriga. Patruller från Örnsköldsvik, Härnösand och hund patrull från Umeå började att leta efter mannen. Även hemvärnet och ambulans aktiverades i sökningen med tanke på det kalla vädret. Efter drygt en timme hittades den unga mannen välbehållen och han överlämnades till vårdnadshavare.  

23:46 Drograttfylleri, centrala Härnösand

En kvinna i 30 års åldern är misstänkt för drograttfylleri efter ett rutinstopp i cendrala Härnösand. Kvinnan fördes till polisstationen och frigavs efter provtagning och förhör. Patrullen omhändertog körkortet och bilnycklarna togs i beslag för att förhindra fortsatt färd.

00:29 Narkotiakbrott, Härnösand

Polisen larmades till en adress i centrala Härnösand gällande att en man höll på att bryta sig in i bostad. Då patrullen kom på platsen påträffades en man i 30 års åldern. Mannen som uppträdde stökigt och påverkat hade inte kommmit sig in i bostaden, men misstänktes för narkotikabrott eget bruk, samt att han omhädertogs enligt LOB. Patrullen skrev anmälan narkotikabrott.

03:13 Stöld ur bil, Birsta Sundsvall

Patrull åkte till en stöld ur bil i Birsta, gärningspersonerna hade slagit sönder en ruta på bilen och tagit sig in. Patrullen har gjort brottsplats underökning och skrivit anmälan. 

 Uppdatering kl 06:55

Avslutningen av natten har varit lugn, inga akuta händelser att rapportera om.

 

 

  

Polisen Västernorrland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra