Nyhet: Sverigekartan – karta med händelser från hela Sverige!

Annons

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser i länet.

Bankgatan, Sundsvall, Västernorrland, Västernorrlands län

Kl 23:04 - Fylleri, Bankgatan, Sundsvall.

Ordningsvakter kontaktar polis med anledning av att de omhändertagit en berusad äldre rysk kvinna. Polis åker till platsen och kvinnan omhändertas enligt LOB och får sova på polisstationen under natten.

Kl 23:39 - Fylleri, Kyrkogatan, Sundsvall.

Ordningsvakter har omhändertagit en berusad och aggresiv man. Polispatrull hämtar upp mannen och transporterar honom till polisen för en god natts sömn.

Kl 00:41 - Drograttfylleri, E4 Tjärnsjö.

Polispatrull stoppar ett fordon med brukandeförbud. Föraren som är en man i 25 års åldern uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Mannen saknar också körkort. Mannen medtas för provtagning.

Patrull skriver anmälan om drograttfylleri och olovlig körning.

Kl 01:57 - Narkotikabrott, Esplanaden, Sundsvall.

Patrull anträffar en påverkad man, mannen omhändertas enligt LOB. Inne på stationen fattas misstanke om ringa narkotikabrott (eget bruk). Polis skriver anmälan samt genomför provtagning.

Kl 02:32 - Misshandel, Lasarettsgatan, Örnsköldsvik

En målsägare blir slagen av en för honom okänd person, gärningspersonen skall även misshandlat andra personer enligt anmälaren. Polispatrull på plats anträffar gärningspersonen som omhändertas enligt LOB på grund av berusning. Polis skriver anmälan om misshandel.

Kl 02:48 - Fylleri, Navet, Sundsvall

Polispatrull anträffar en överförfriskad person, personen omhändertas enligt LOB och får sova på polisstationen.

Följande notis uppdaterade av kommunikatör Marie Andersson:

Kl 03:24 - Misshandel, Östermalm, Sundsvall

Samtal till polisen angående en kvinna som inte betalat sin taxiresa. Hon misstänks även ha slagit chauffören. Polis skriver en anmälan gällande ringa bedrägeri och misshandel.

Kvinnan och ytterligare en person påträffades en stund senare. De omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och fördes till stationen. 

 

Polisen Västernorrland

Mest läst

Annons