Karta som med röd fyrkant ramar in Ånge, Sundsvall, Stenstan, Kramfors, Njurundabommen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Ånge, Sundsvall, Stenstan, Kramfors, Njurundabommen, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:30 Våld tjänsteman, Ånge
Polis beordras till ett boende i kommunen där en anställd blivit misshandlad av en man som bor på boendet. I samband med detta har saker slagits sönder inne på boendet. Patrullen håller förhör och dokumenterar på platsen. En anmälan om våld mot tjänsteman, samt skadegörelse upprättas.

01:08 Misshandel, Sundsvall
Polisen får samtal om bråk i en lägenhet i Stenstan. När polis kommer till platsen påträffar de en skadad man i trapphuset. Mannen förs med ambulans till sjukhus. Mannen, som är i 25-årsåldern, vill inte medverka i förhör. En anmälan om misshandel upprättas.

02:26 Misshandel, Kramfors
Polis beordras till ett boende i Kramfors efter samtal om bråk. När polis kommer till platsen påträffar de tre män. En man i 30-årsåldern grips misstänkt för försök till grov misshandel, misshandel och olaga hot. De andra två männen är målsägande i ärendet. Mannen kommer att förhöras under förmiddagen, därefter fattar åklagaren beslut om han ska anhållas.

04:55 Trafikolycka, Sundsvall
En singelolycka har inträffat på E4:an i höjd med Njurundabommen. En bil har voltat och två personer fördes med ambulans till sjukhus. Frågor om skador hänvisas till sjukvården. En hund dog i samband med olyckan. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. Bilen bärgas från platsen.

Under natten och tidig morgon har tre viltolyckor anmälts till polisen.

Mest läst av andra