Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Stenstan, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Stenstan, Västernorrland län, Västernorrlands län

Under natten har fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav två personer misstänks för stöld (se ett ärende nedan). Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:41 Trafikbrott, Örnsköldsvik
En patrull kontrollerar en bil i Örnsköldsvik. Bilen har olika registreringsplåtar, varav en är målad med tuschpenna. Patrullen upprättar en anmälan om märkesförfalskning och skyltarna tas i beslag.

00:17 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan efter samtal om att några personer ska befinna sig i ett garage. Ingen person finns på plats när polis anländer, men garaget har utsatts för klotter. En anmälan om skadegörelse upprättas.

01:31 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan efter att en väktare slagit larm om misstänkt inbrott i förråd. När patrullen kommer dit påträffar de en påverkad man. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer, och en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra