Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Gångvikens Skola, Sundsbruk, Bergsgatan, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Sundsvall, Gångvikens Skola, Sundsbruk, Bergsgatan, Västernorrland län, Västernorrlands län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:37 Brand, Sundsvall
Larm inkommer om röklukt vid Gångvikens skola, Sundsbruk. När räddningstjänsten kommer dit ser de ett flertal personer som lämnar platsen. Det har brunnit i en soptunna och branden släcktes av räddningstjänsten. Polisen har hållit förhör och dokumenterat på platsen. En anmälan om mordbrand har upprättats.

02:06 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen får samtal från en hamburgerrestaurang i centrala Sundsvall med anledning av en berusad bilförare. När patrullen kommer till platsen påträffar de bilföraren som medtas för provtagning. Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri.

03:10 Rån, Sundsvall
Polis beordras till Bergsgatan i Sundsvall där en man utsatts för ett rån. Mannen, som är i 30-årsåldern, uppger att han blivit överfallen och hotad av två personer som tvingat till sig pengar och tobak innan de sprang från platsen. Mannen förs med ambulans till sjukhus för vård. Polis har sökt efter gärningspersonerna i området, bland annat med hjälp av hund, men utan resultat. En anmälan om rån upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra