Karta som med röd fyrkant ramar in Haga, Bollstabruk, Domsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Haga, Bollstabruk, Domsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län

En person har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:15 Drograttfylleri, Sundsvall
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Haga. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas därför med för kroppsbesiktning. Mannen förhörs och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

00:19 Försök till stöld, Kramfors
Polispatrull beordras till en adress i Bollstabruk där okända gärningspersoner sliter i en garagedörr och eventuellt försöker ta sig in. Patrullen förhör målsäganden, upprättar en anmälan om försök till stöld samt kontrollerar närområdet - men utan att hitta några misstänkta.

02:54 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Domsjö. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av både narkotika och alkohol. Han tas med för kroppsbesiktning. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Mest läst av andra