Karta som med röd fyrkant ramar in Härnösand, Skule, Västernorrland, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt 22:00 - 07:00, Urval av händelser

Härnösand, Skule, Västernorrland, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:00 Härnösand

Förare av A-trakotrer och personbilar sladdar och kör även i övrigt på ett högljutt sätt så att de stör de boende i området.

23:36 Olaga hot, Härnösand

Man i 20-års åldern blev efter en dispyt hotad med kniv av en för honom okänd person. När patrullen anlände hade gärningsmannen lämnat platsen. Patrullen kunde lokalisera en man i 30-års åldern som misstänks för olaga hot.

Trafikolycka E4 Skule

Från klockan 01:20 var det fri framkomlighet i båda körfälten.

Narkotikabrott, Västernorrland

Polispatrullerna har anträffat ett flertal personer som varit påverkade och/eller innehaft narkotika under natten på olika orter i länet.

01:17 Skadegörelse, O´Learys, Örnsköldsvik

En okänd man har slagit sönder en glasruta till en hovmästarpulpet.

02:21 Trafikolycka, Singel, Sundsvall

En bil hamnade på högkant vid en rondell. Ett körfält avspärrat.

Räddningstjänsten hjälpte föraren ut ur bilen. 

Uppdatering 07:30 av Peder Jonsson

03:08 Rattfylleri Stenstaden, Sundsvall. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i centrala Sundsvall. Föraren tas med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för rattfylleri, grov olovlig körning och brott mot knivlagen.

03:53 Rattfylleri E4 Örnsköldsvik. Polis stoppar och kontrollerar ett fordon. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Mest läst av andra