Karta som med röd fyrkant ramar in Svartvik, Stenstan, Centralesplanaden, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer ett urval av nattens händelser:

Svartvik, Stenstan, Centralesplanaden, Västernorrland län, Västernorrlands län

Sex personer har sedan midnatt omhändertagits för fylleri enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Två av dessa misstänks också för narkotikabrott, eget bruk. Utöver det har ytterligare två personer tagits med för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:07 Trafikbrott, Svartvik, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren saknar ett giltigt körkort. En anmälan om olovlig körning samt missbruk av urkund upprättas. Mannens utländska körkort tas i beslag.

00:20 Ofredande, Stenstan, Sundsvall
Polisen kontaktas angående ett ofredande. En man i 55-årsåldern misstänks ha ofredat två personer verbalt. Polispatrull åker till platsen, hör de inblandade samt upprättar en anmälan om ofredande.

01:12 Olovlig körning, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor. Föraren, en minderårig pojke, har inte behörighet att köra den. Fordonet tas i beslag och en anmälan om olovlig körning upprättas. Pojkens vårdnadshavare kontaktas.

02:27 Trafikkontroll, E4/Centralesplanaden, Örnsköldsvik
Polisen har haft en trafikkontroll. Två förare fick en ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelser. En förare fick också sitt körkort omhändertaget.

03:36 Trafikbrott, Stenstan, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot eftersom han har kört på en plats där det är otillåtet med fordonstrafik.

Mest läst av andra