Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Kramfors, Stenstan, Örnsköldsvik, Saltvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Sundsvall, Kramfors, Stenstan, Örnsköldsvik, Saltvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Sundsvall har bötfällts för hastighetsöverträdelse.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:09 Rattfylleri, Kramfors
Polisen får samtal om en bilist som färdas vingligt i en mindre ort utanför Kramfors. En patrull stoppar bilisten, en man i 35-årsåldern, som medtas för provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri.

00:58 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till en lokal i Stenstan där en man skadat kablar intill en entrédörr. Polisen söker efter mannen, men utan träff. En anmälan om skadegörelse upprättas.

03:14 Misshandel, Örnsköldsvik
En patrull påträffar en man på torget i Örnsköldsvik. Mannen uppger att han blivit misshandlad av en för honom okänd person. Patrullen kör mannen till sjukhuset och upprättar en anmälan om misshandel.

03:18 Drograttfylleri, Härnösand
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E4 i höjd med Saltvik. Föraren, en man i 30-årsåldern, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och bilnycklarna omhändertagna för att förhindra brott.

03:18 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen får samtal om slagsmål utanför en hamburgerrestaurang i Örnsköldsvik. En man i 30-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. En man omhändertas för fylleri.

Mest läst av andra