Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Stenstan, Härnösand, Kronholmen, Skönsberg, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Stenstan, Härnösand, Kronholmen, Skönsberg, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:41 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress utanför Örnsköldsvik där en kvinna uppger att hon blivit misshandlad av en man. Mannen och kvinnan har en relation och kvinnan ska inte ha behövt uppsöka vård. När patrull kommer till platsen är det lugnt. De håller förhör med båda parter och upprättar en anmälan om misshandel.

00:26 Bråk, Sundsvall
Polisen får samtal om bråk i Stenstan. Tre personer uppges vara inblandade och en av dem uppges bära kniv. Polisen kontrollerar ett antal personer, men utan att anträffa någon kniv. En person avvisas från platsen och en person omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

05:09 Larm inbrott, Härnösand
Ett inbrottslarm går på ett företag på Kronholmen. När patrull kommer till platsen påträffar de en man i 25-årsåldern. Mannen omhändertas med stöd av LOB. Han misstänks för försök till stöld alternativt olaga intrång.

05:33 Motorfordon stöld, Sundsvall
Polisen får samtal om en bil som stulits från ett bageri i Skönsberg. Bilen larmas ut och flera patruller söker efter den. Vid 06.20-tiden uppmärksammas bilen i riktning mot Alnö. En patrull griper en man i 25-årsåldern i anslutning till bilen. Han misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen återlämnas till ägaren.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra