Karta som med röd fyrkant ramar in Nyland, Hågesta, Indal, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Nyland, Hågesta, Indal, Västernorrland län, Västernorrlands län

Tre personer har omhändertagits för fylleri (samt ytterligare två personer i ärendet nedan) och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:13 Trafikbrott, Nyland, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor. Föraren får en ordningsbot eftersom fordonet visar fel belysning fram - det vill säga annat är vit eller gul belysning.

00:51 Trafikbrott, Hågesta, Sollefteå
Polisen utfärdar en ordningsbot till föraren av en personbil då denne har rött ljus framåt på bilen, vilket är otillåtet.

01:45 Brand, Indal, Sundsvall
Polisen beordras till en brand i ett fritidshus. Det brinner på övervåningen och byggnaden är rökfylld. Samtliga personer tar sig ur huset, bägge åker till sjukhus eftersom de andats in rök. Polisen upprättar en anmälan om brand utan misstanke om brott.

02:24 Skadegörelse, Timrå
Polisen beordras till en adress där två personer har kastat sten mot en bostad. Ett fönster är trasigt. Polispatrullen påträffar de två utpekade männen, som är i 25 respektive 35-årsåldern, en stund senare.
Bägge omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. De misstänks bägge för skadegörelse. Den ena mannen misstänks också för brott mot knivlagen och den andre för ringa narkotikabrott, eget bruk. En anmälan upprättas.

Mest läst av andra