Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Västernorrlands Län, Järvsta, Lungvik, Härnösand, Sundsvall, Solum, Kovland, Haga, Västernorrland län, Västernorrlands län

Sedan midnatt har sex personer har omhändertagits för fylleri och två personer medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott i Västernorrlands län. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:24 Inbrott, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i företagslokaler i Järvsta-Lungvik. Rutor på två dörrar är krossade. Polisen åker till platsen och gör en brottsplatsundersökning. Deras bedömning är att gärningspersonen bara tagit sig in i entrén. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättas.

00:40 Misshandel, Kramfors
Polisen beordras till en krog med anledning av en misshandel. En man uppger att han har blivit misshandlad av en annan man. Han har slagit honom i ansiktet. En anmälan om misshandel upprättas.

01:27 Misshandel, Härnösand
Polisen beordras till en krog i centrala Härnösand. En man har blivit slagen med ett tillhygge i huvudet. Enligt initiala uppgifter behövde inte ambulans hämta den skadade mannen. Gärningsmannen är okänd. En anmälan om misshandel är upprättad.

02:22 Trafikkontroll riksväg 90 Sollefteå
Polisen har haft en trafikkontroll. Samtliga kontrollerade var utan anmärkning.

02:25 Viltolycka, smitning, Sundsvall.
Polisen kontaktas angående ett påkört rådjur som ligger och lider mitt på körbanan på länsväg 631 vid Solum, Kovland. Polisen får inte tag på en eftersöksjägare och en patrull får åka ut och avliva djuret.
Om det visar sig vara så att en viltolycka har skett och om inte föraren hör av sig till polisen i närtid kan olyckan komma att rubriceras som en smitning.

04:19 Inbrott, Sundsvall
Polisen beordras till ett boende på Haga i Sundsvall där någon okänd gärningsperson har tagit sig in genom ett fönster. Gods är tillgripet men det är okänt vad. Det är rörigt på platsen. Polisen har varit på plats för en brottsplatsundersökning. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra