Karta som med röd fyrkant ramar in Njurunda, Skedom, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Njurunda, Skedom, Härnösand, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:41 Stöld, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en stöld. En bil med tillkopplad släpvagn har setts hämta två dräneringsrör från ett företag i Njurunda. Polisen åker till platsen och påträffar den misstänkte gärningspersonen, en man i 30-årsåldern. Patrullen upprättar en anmälan om stöld och återlämnar rören till dess rätte ägare.

23:17 Trafikkontroll, Sollefteå
Sex förare fick blåsa i sållningsinstrumentet vid en trafikkontroll på länsväg 335, Skedom. Alla var nyktra.

02:53 Trafikbrott, Gärde, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 30-årsåldern kör utan att ha behörighet till det. Han förhörs och en anmälan om olovlig körning upprättas.

03:52 Inbrott, Härnösand
Polisen kontaktas angående ett inbrottslarm som utlösts i en matbutik på en mindre ort väster om Härnösand. Okänd gärningsperson har krossat en ruta till butiken. Patrullen kontrollerar butiken, men kan inte se några tecken på att någon har varit där inne. Polisen upprättar en anmälan om försök till stöld. En brottsplatsundersökning görs.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra