Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Härnösand, Älandsbro, Domsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Sundsvall, Härnösand, Älandsbro, Domsjö, Västernorrland län, Västernorrlands län

Två personer har omhändertagits för fylleri (se notis nedan gällande ett av omhändertagandena) och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat i länet under natten, ingen person kom till skada.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:33 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en moped utanför Örnsköldsvik. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Hon tas med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

23:54 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Rondellplan. Föraren får en ordningsbot på grund av tonade framsidorutor.

00:11 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en adress på en mindre ort sydväst om Sundsvall med anledning av ett bråk. En kvinna uppger att hon har blivit misshandlad av en man som hon har en relation till. Polisen åker dit och hör de inblandade samt upprättar en anmälan om misshandel. Den misstänkte är en man i 60-årsåldern.

00:14 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 vid Älandsbro. 33 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

00:22 Hot mot tjänsteman, Örnsköldsvik
Polisen beordras till Domsjö med anledning av ett bråk mellan flera personer. När polisen kommer dit är det lugnare där. I samband med detta påträffar polisen en man som är väldigt berusad samt utåtagerande. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.
I samband med omhändertagandet hotar mannen polisen. En anmälan gällande hot mot tjänsteman upprättas. Den misstänkte är i 45-årsåldern.


Mest läst av andra