Karta som med röd fyrkant ramar in Parkskolan, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Parkskolan, Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:54 Inbrott, Parkskolan Örnsköldsvik

Väktare ringde polisen då de åkt gällande inbrottslarm på Parkskolan i Örnsköldsvik. Väktaren uppfattade som att det fanns personer kvar i byggnaden vid ankomsten. Patrullen som kom till platsen hittade en uppbruten dörr på taket och gärningspersonerna hade tagit sig dit via byggnadsställning. Patrullen genomsökte skolan utan att träffa på någon. Oklart i nuläget om något är stulet från skolan, Patrullen skrev anmälan stöld genom inbrott. 

Uppdatering (av kommunikatör Liv Fahlén)
Under natten har en person omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra