Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Nyland, Högakustenbron, Kramfors, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sundsvall, Nyland, Högakustenbron, Kramfors, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Sundsvall misstänks för grov olovlig körning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:41 Trafikkontroll, Kramfors
Polisen har haft en nykterhetskontroll i Nyland. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

02:24 Rattfylleri, Härnösand
Polisen får samtal om en bilist som kört in i mitträcket på E4 söder om Högakustenbron. Inga personskador, men i samband med olyckan var det stopp i norrgående körfält. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och vårdslöshet i trafik.

02:34 Rattfylleri, Kramfors
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist norr om Kramfors. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Mannen misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott, grov olovlig körning och brott mot knivlagen. Bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

Mest läst av andra