Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Hög belastning hos polisen i början av passet.

Njurunda, Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Överhörnäs, Kramfors, Multrå Kyrka, Junsele, Västernorrland län, Västernorrlands län

Sammanfattning fram till 05:30.

Det har under natten varit hög belastning på RLC. Framför allt varit alkoholrelaterade händelser, men inga större ärenden i länet.

17:24 Njurunda, Sundsvall

Allmänheten ringer om en fyrhjuling med två personer på som kör väldigt dåligt, de kör sedan ner i diket. Inringaren upplever dem som påverkade och kan ställa upp att vittna på körningen. Patrull skickas till platsen, när patrullen kommer fram så slåss de två personerna. Den ena personen omhändertas enl. LOB den andra misstänks för rattfylleri, olovlig körning samt trafikolycka smitning. Föraren släpps efter förhör.

20:14 Sundsvall

Allmänheten ringer om en man som håller på backa på bilar andra bilar. Patrull beordras till platsen och träffar på aktuell bil, föraren, en man i 55-års åldern misstänks för rattfylleri under påverkan av droger, narkotikabrott eget bruk samt innehav samt olovlig körning. Bilnycklarna omhändertas. Mannen förs till polisstationen för kroppsbesiktning och friges efter förhör.

01:49 Härnösand

Väktare ringer in om inbrottslarm på Gerestaskolan i Härnösand. När patrull söker igenom byggnaden så anträffas en person som grips och förs till polisstationen. Patrull skriver anmälan stöld genom inbrott.

02:13 Örnsköldsvik
Trafikolycka på E4 i höjd med Överhörnäs, singelolycka. Personer i bilen klagar på bröstsmärta samt en som blöder från huvudet. Patrull åker till platsen och skriver en anmälan samt håller förhör.

02:28 Kramfors

Väktare ringer till polisen om ett inbrott i Multrå kyrka. Patrull beordras till platsen och tar upp en anmälan om stöld genom inbrott samt säkrar spår.

03:21 Junsele

Patrull stoppar en bil där det visar sig att föraren, en man i 20års åldern, är påverkad av alkohol. Mannen får följa med för kroppsbesiktning och förhör och frisläpps sedan. Mannen misstänks för rattfylleri.

03:47 Örnsköldsvik

En person ringer in om att denna blivit misshandlad av en annan man i stugan. Patrull skickas till platsen, den misstänkte har slagit målsägaren i huvudet med en knuten näve.  Patrullen lämnar med en anmälan om misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra