Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Ånge, Sundsvall, Njurunda, Bosvedjan, Örnsköldsvik, Björna, Ljustadalen, Sollefteå, Junsele, Härnösand, Utansjö, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Ånge har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:57 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen får samtal om en man som sparkar på bilar i Njurunda. Patrullen håller förhör med inringaren och dokumenterar på platsen, samt upprättar en anmälan om skadegörelse.

01:32 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Bosvedjan. Föraren, en man, blåste positivt i polisen sållningsinstrument och medtogs för provtagning. Han misstänks för rattfylleri.

01:42 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen får samtal om ett pågående slagsmål på en parkering i hamnen. Tre personer uppges vara inblandade. När patrullen kommer dit är det lugnt på platsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

02:00 Brand, Örnsköldsvik
Larm inkommer om brand i ett flerfamiljshus i Björna. Ingen person skadades i samband med branden. Patrullen har hållit förhör och dokumenterat på platsen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

02:30 Stöld/inbrott, Sundsvall
Larm inkommer om inbrott på en arbetsplats i Ljustadalen. En ruta är krossad och en dator saknas. Patrullen upprättar en anmälan.

03:57 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till Junsele där en man blivit misshandlad. De misstänkta personerna har sedan lämnat platsen. Patrullen upprättar en anmälan.

05:15 Brand, Härnösand
Larm inkommer om brand i en busskur på E4 i Utansjö. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra