Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Västernorrland län, Västernorrlands län

00:30 Lugnt i länet

03:30 Fortsatt lugnt i länet

04:28 Brand i byggnad, Stigsjö prästbod
Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till Stigsjö kyrka, då det inkommit larm om att en mindre byggnad i anslutning till kyrkan brann. Ingen person bor i byggnaden. Enligt räddningstjänsten fanns ingen spridningsrisk. Patrullen skerv anmälan skadegörelse genom brand med okänd gärningsman. Patrullen har fotodokumenterat brandplatsen.

04:44 Stöld/Inbrott, Badhuset Kubikenborg
Patruller kallades till badet i Kubikenborg efter att larmbolag sett två manspersoner inne i byggnaden. När patrullerna kom på platsen genomsöktes byggnaden och i närområdet. Bilar och personer kontrollerades utan resultat. Patrullen lämnade med att skriva anmälan gällande stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart om något har blivit tillgripet.

05:12 Trafikbrott, Sundsvall (av kommunikatör Liv Fahlén)
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Skönsmon. Föraren, en man, saknar rätt behörighet. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om olovlig körning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra