Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Härnösands Gymnasium, Timrå, Antjärn, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Härnösands Gymnasium, Timrå, Antjärn, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Örnsköldsvik har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:25 Stöld/inbrott, Härnösand
Inbrottslarm inkommer från Härnösands gymnasium. En ruta är krossad till ett kontor. Det är oklart om något saknas. Patrullen gör en teknisk undersökning och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

23:31 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en krog i centrum där en man uppger att han blivit misshandlad av en bekant. Den misstänkte har lämnat krogen. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

00:36 Misshandel, Timrå
Polis beordras till en adress utanför Timrå med anledning av en misshandel. En man ska ha hotat och misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra, och kvinnan behövde inte uppsöka vård. Mannen grips av polis. Han misstänks för misshandel, försök till misshandel och grovt olaga hot.

02:30 Rattfylleri, Härnösand
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E4 i höjd med Antjärn. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning, samt förhör. Han misstänks för drograttfylleri och olovlig körning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra