Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:22 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Samtal inkommer till polisen, då en man uppträder påverkat vid tågstationen i Örnsköldsvik. Polispatrullen åker dit och kontrollerar mannen. Mannen misstänks för narkotikabrott eget bruk och får följa med polispatrullen för provtagning. Mannen är nu frisläppt.

23:22 Trafikolycka, Sundsvall
E4 i höjd med Njurunda. Singelolycka i norrgående körfält. Oklara personskador, oklart hur trafiken påverkas i nuläget. Polispatrull är på väg.

Uppdatering 00:43
Trafiken flyter nu. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om trafik, ingen misstanke om brott.

02:01 Misshandel, Sundsvall
Överfallslarm inkommer från en hamburgerrestaurang i centrala Sundsvall. Det ska vara bråk på parkeringen. Patrullen avvisar flera personer från platsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel.

02:54 Rattfylleri, Sundsvall
Polis larmas till Västermalm, då vittne observerat en man som framfört ett fordon som misstänks vara berusad. Polispatrull anträffar mannen och tas med för provtagning då man misstänker att han druckit alkohol. Mannen är kvar på polisstationen för tillnyktring. Polispatrullen skriver anmälan om rattfylleri.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra