Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Birsta, Örnsköldsvik, Domsjö, Stenstan, Bollstabruk, Västernorrland län, Västernorrlands län

En person har under natten medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:10 Brott mot knivlagen, Sundsvall
I samband med kontroll av en bil på Birsta hittar polisen en kniv. En man i 20-årsåldern misstänks för brott mot knivlagen. En anmälan upprättas.

23:33 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas angående några personer som klottrar på en skola i Domsjö. Polispatrull åker till platsen men då är inte personerna kvar. Skadegörelsen dokumenteras och en anmälan upprättas.

00:56 Skadegörelse, Sundsvall
Polisen kontaktas angående ett trasigt fönster på en kontorslokal i Stenstan. Någon har slagit sönder en ruta, inga personer har setts i närheten. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse.

03:23 Inbrottsförsök, Kramfors
Polisen kontaktas angående ett misstänkt pågående inbrott i en kyrkolokal i Bollstabruk. Polisen åker till platsen, men ingen misstänkt gärningsperson finns kvar. Det syns dock viss åverkan på kyrkan. Ingen har dock lyckats ta sig in. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Mord/dråp Mord, Örebro

Örebro, Örebro län

En person har under söndagsmorgonen hittats död i Örebro. Omständigheterna kring dödsfallet gör att...