Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Noraström, Sollefteå, Frånö, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:00 Stöld/inbrott, Kramfors
Polis beordras till en livsmedelsbutik i Noraström efter samtal om inbrottsförsök. Enligt inringaren ska två personer ha försökt ta sig in genom en dörr, men utan att lyckas. De cyklade därefter från platsen. Patrullen upprättar en anmälan om försök till stöld.

00:43 Stöld, Sollefteå
En man ringer till polisen efter att han hittat dunkar med diesel intill lastbilar i utkanten av Sollefteå. Polis beordras till platsen och hittar där fyra dunkar med diesel, samt en slang.  Dessa tas i beslag. En anmälan gällande stöld av diesel upprättas.

00:45 Stöld/inbrott, Kramfors
Polis beordras till Frånö där det varit inbrottsförsök i en kiosk. Ett fordon sågs lämna platsen. Patrullen upprättar anmälan om försök till stöld genom inbrott.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra