Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Sundsvall, Viksjö, Härnösand, Navet, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:30 Anträffat stulen moped, centrala Sundsvall

Anmälare ringde in till polisen gällande att han hittat sin dotters stulna moped i centrala Sundsvall. Vid mopeden befann sig två män i 25 års  åldern och patrull kallades till platsen. De bägge männen hade en hjälm med sig. Männen var berusade och togs med till polissationen för tillnyktring. De bägge männen är misstänkta för mopedstölden och narkotikabrott egetbruk och innehav.

22:42 Trafikolycka smitning, drograttfylleri samt vårslöshet i trafik, Viksjö Härnösand

Polis berodrades till Viksjö gällande att två bilar kolliderat lindrigt och den ena bilen fortsatte att köra. Personerna i den påkörda bilen försökte stanna den vållande bilen utan att lyckas. Den vållande bilen körde senare in i en lots vid vägbygge och patrull kom till platsen. I den misstänkta bilen fanns två män i 20 och 25 års åldern. Föraren av den vållande bilen är misstänkt för trafikolycka smitning, drograttfylleri, vårslöshet i trafik och narkotika brott. Passageraren är misstänkt för narkotika brott. De bägge männen förrdes till polisstaionen i Härnösand för provtagning och vidare utredningsåtgärder. Bilnycklarna har tagits i beslag för att förhindra fortsatt färd.

00:31 Bråk/fylleri, Navet Sundsvall

Patrull beordrades till Navet i Sundsvall gällande att det var bråk på platsen detta efter flertalet samtal till polisen. När patrullern kom till platsen var stämningen lugn förutom en krafigt berusad kvinna som var utåtagerande. Kvinnan omhändertogs enligt LOB och fördes till polissationen för tillnyktring. 

Sammanfattning av natten i länet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra

Detonation Explosion

Karlstad, Värmlands län

Samtal inkommer till polisens regionledningscentral kl. 23.39. Man har hört någon form av explosion....