Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Finnmarksvägen, Kramfors, Stenstan, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län

En person har omhändertagits för fylleri och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:28 Trafikolycka, Kramfors
Polisen larmas om en singelolycka i en rondell på Finnmarksvägen i Kramfors. En personbil har kört rakt in i en rondell. Bilen måste bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om eventuella skador på föraren.

00:02 Förargelseväckande beteende, Örnsköldsvik
Polisen utfärdar en ordningsbot till en man som urinerat på offentlig plats. Bötesbeloppet är på 800 kronor.

00:24 Drograttfylleri, Timrå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och överlämnas sedan till sjukvården. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri och mannens körkort omhändertas.

02:06 Förargelseväckande beteende, Sundsvall
Polisen utfärdar en ordningsbot till en man som urinerat på offentlig plats i Stenstan. Bötesbeloppet är på 800 kronor. 

05:50 Försök till stöld genom inbrott, Timrå
Polisen kontaktas angående inbrottsförsök i två garage i Timrå. En bil har setts köra in en garageport och åverkan finns på ytterligare en garageport. Polisen har varit på plats. Den aktuella bilen finns då inte kvar på platsen. En anmälan upprättas gällande försök till stöld genom inbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra