Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Nyland, Kramfors, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:58 Drograttfylleri, Nyland Kramfors

En man i 25 års åldern är misstänkt för drograttfylleri efter ett rutinstopp i Nyland. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Efter provtagning och förhör frigavs mannen och en kompis till mannen fick hämta bilen.

00:22 Drograttfylleri, narkotikabrott, centrala Örnsköldsvik.

Efter ett fordonsstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Passageraren i bilen en man i samma ålder är misstänkt för narkotikabrott eget bruk. De bägge fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Händelsen uppdateras.

00:56 Misshandel, Folketshus Skönsberg

Patrull kallades till Folkets hus Skönsberg gällande att en gäst misshandlat en entrévärd. Då patrullen kom till platsen hade vakter fått kontroll på mannen. Patrullen omhändertog mannen enl LOB och mannen fördes till polisstationen där sedvanliga utredningsåtgärder mot mannen fortsätter då han nyktrat till.

02:02 Misshandel, Oleary´s Örnsköldsvik.

Patrull kallades till Oleary´s i Örnsköldsvik gällande att en man gripits av vakter, mannen som är i 25-30 års åldern hade misshandlat en i personalen på restaurangen. Patrullen förde mannen till polisstationen för tillnyktring. Misstanken kvarstår och mannen skall förhöras under morgonen då han nyktrat till. 

02:11 Skadegörelse, Kommunhuset Sundsvall

Väktare ringde polisen gällande inbrottslarm på Kommunhuset i Sundsvall. Då patrullen kom på platsen kunde de konstatera att en ruta på huset var krossad. Patrullen påträffade de en man i 20 års åldern som kan kopplas till brottet. Mannen hördes på platsen, patrullen skrev anmälan gällande skadegörelse samt genomförde brottsplatsundersökning.

02:38 Misshandel, centrala Sundsvall.

En man i 25 års åldern har gripits gällande misshandel mot en kvinna i 50 års åldern, detta efter att patrull beordrats till lägenhetsbråk i centrala Sundsvall. Mannen är förd till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. Oklart i nuläget om kvinnan har varit i behov av någon form av vård. Oklart vilken typ av realtion de inblandade har till varandra. 

02:48 Skadegörelse, Ljungaverk.

Samtal inkom till polisen gällande ett bråk i Ljungaverk med flera inblandade. Patrull från Sundsvall skickades till platsen och när de kom på plats kunde de konstatera att det varit ett mindre bråk men ingen på platsen ville medverka eller göra anmälan. Dock hade en person slagit söder glasrutan på en port, mannen som är i 30 års åldern är misstänkt för skadegörelse och mannen hade så pass allvarliga sårskador på sin hand att han fick åka ambulans från platsen.

03:26 Misshandel mm, Hamnen Örnsköldsvik.

Flertalet samtal inkom till polisen gällande att 10-talet personer slogs i hamnen. Slagmålet skedde i närheten av en båt som låg i hamnen där de inblandade varit på. När patrullen kom till platsen var det kaosartat och mycket folk på plats. Patrullen tog upp 4 anmälningar och skjutsade en person till sjukhuset för omplåstering. Patrullen jobbar nu med utredningsarbete, ingen person är frihetsberövad och inga tillhyggen ska ha använts vid bråket. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra