Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Kramfors, Västernorrland län, Västernorrlands län

23:15 - Stöld, centrala Kramfors.

Polis kallas till centrala Kramfors då en person haft inbrott i sin firmabil. Diverse arbetsverktyg är tillgripna och polispatrull på plats söker efter spår och upprättar en anmälan angående stöld.

02:16 - Narkotikabrott, Nyland, Kramfors.

Polis kontrollerar två personer i anknytning till en för dem intressant bil. Misstanke om att den ena personen, en kvinna i 40-årsåldern, var påverkad av narkotika uppstod och hon kroppsbesiktades och en anmälan om narkotikabrott eget bruk upprättades. Polis omhändertog tillfälligt även bilens nycklar enligt polislagens 24 a § för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet. 

03:32 - Rattfylleri, drograttfylleri, E4, Timrå

Polis stoppar och kontrollerar en för dem intressant bil. Misstanke om att föraren är påverkad av narkotika uppstår och denne medtas till kroppsbesiktning. Då föraren saknar körkort skrivs även anmälan angående olovlig körning alt grov olovlig körning och för att ha framfört fordon som är belagt med körförbud och som är avställt. 

Sammanfattning av natten i länet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra