Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Örnsköldsvik, Västernorrland, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.En person har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:08 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polispatrull stoppar en personbil. Föraren, en man född -85, misstänks för rattfylleri under påverkan av nakotika. Mannen medtas för kroppsbesiktning.

04:18 Stöld/inbrott
Polis beordras till Timrå golfklubb efter samtal från ett vaktbolag. Enligt initiala uppgifter har det varit inbrott i en kiosk och utanför står en bil som är lastad med godis. Ingen person finns i eller i närheten av bilen. Polis har sökt i närområdet utan att hitta någon misstänkt person. En anmälan kommer att upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra