Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Örnsköldsvik, Västernorrland län, Västernorrlands län

22:05 Narkotikabrott, centrala Örnsköldsvik.

Efter kontroll av person är en man i 20 års åldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. Efter provtagning och förhör frigavs mannen.

23:36 Brand i fordon, centrala Sundsvall.

Polis och räddningstjänst kallades till en brinnande bil på Gamla E4:an i Sundsvall. Troligen har bilen börjat brinna under färd och polisen bistår med trafikdirigering. Trafikledningscentralen har gått ut med varning i radion med att trafikanter i första hand ska välja annan väg.

00:30 Drograttfylleri Birsta Sundsvall.

Efter ett rutinstopp är en man i 20 åldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen togs med till Sundsvalls sjukhus för provtagning. Efter provtagningen togs mannen med till polisstationen för förhör och vidare utredningsåtgärder. Mannen frigavs efter förhör.

00:48 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, drog rattfylleri mm, Liden Sundsvall

Efter ett trafikstopp påträffade patrullen en bil som var falskskyltad och misstänkt stulen. Föraren en man i 30 års åldern greps på platsen och denne är även initialt misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, drograttfylleri och grov olovlig körning. De riktiga registreringsskyltarna hittades i bilen. Bilen har bärgats till polisens uppställningsplats. Sedvanliga utredningsåtgärder har påbörjats.

01:34 Brand i byggnad, Skabäcken Härnösnad

Polis och räddningstjänstlarmades till Skabäcken gällande brand i byggnad. Då patrull och räddningstjänst kom till platsen var huset övertänt. Huset var obebott och branden har förmodat startat i en luftvärmepump. Patrullen skrev anmälan brand utan misstanke om brott.

01:44 Narkotikabrott, centrala Sundsvall

Efter kontroll av person är en man i 25 års åldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. Efter provtagning och förhör frigavs mannen.

01:49 Misshandel, ofredande Mc Donalds Sundsvall

Flertalet personer ringde polisen gällande en man som gav sig på personalen på Mc Donalds i Sundsvall. Mannen som är 25 års åldern hade misshandlat och ofredat personal , samt även ofredat andra gäster genom att kasta dricka omkring sig. Patruller kallade till platsen och mannen omhändertogs enligt LOB, mannen kommer att förhöras då han sovit ruset av sig. 

02:13 Narkotikabrott, E-Street Sundsvall

Under platsbevakning på E-Street misstänktes en man i 45 års åldern för narkotikabrott eget bruk och innehav. Mannen togs med till polisstationen för provtagning. Patrullen beslagtog den misstänkta narkotikan som påträffades på mannen. Efter provtagning och förhör frigavs mannen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra